Welkom op de school

WE WERKEN SAMEN AAN IEDERS TALENT

 

CBS In de Kring vestigde zich in MFS Zuid in 2007. Samen met de andere participanten van MFS Zuid verzorgen wij naschoolse activiteiten voor kinderen in de omgeving van Oosterwolde. Sinds 1985 dragen wij de naam ‘In de Kring’ en hier hechten wij nog steeds veel waarde aan. In de Kring wil zeggen: we doen het samen, iedereen hoort erbij. Als je de school binnenkomt, zie je gele borden hangen met teksten zoals: ‘Welkom, mooi dat je er bent’. Ook in ons logo is duidelijk een kring van kinderen te zien die hun blik op elkaar hebben gericht. Bij ons doet iedereen er toe. Of je nou leerkracht, kind of ouder bent, hier werken wij samen aan ieders talent!

Binnen onze school kijken we naar de onderwijsbehoeften van ieder kind. We willen gevarieerd, uitdagend en kwalitatief goed onderwijs bieden waarin elke leerling tot zijn recht komt en geprikkeld wordt om het maximale te leren. Ons onderwijsaanbod is erg breed, zodat iedere leerling zijn of haar eigen mogelijkheden kan ontdekken en ontwikkelen. 

Wij hechten veel waarde aan goede communicatie, tussen leerlingen en leerkrachten, maar ook tussen leerkrachten en ouders. Wij zien ouders als partners. Samen volgen we de ontwikkeling van ieder kind op de voet en begeleiden we onze leerlingen op hun weg naar een plek in de maatschappij. Sinds het schooljaar 2015-2016 zijn wij een Kanjerschool. Het doel van de Kanjertraining is om de sfeer in de klas goed te houden of te verbeteren. Tijdens de wekelijkse kanjertraining leren wij leerlingen om voor zichzelf op te komen, te luisteren naar anderen, om te gaan met gevoelens en om conflicten op te lossen

CBS In de Kring

Bezoekadres:

Boekhorsterweg 15,
8431 CW Oosterwolde
Telefoon (0516)-512452
cbsindekring@tjongerwerven.nl
Directeur: Daniël Kleiterp